Στο Α.Τ. Ακρόπολης ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αντίκρισε «τριτοκοσμική εικόνα» στο τμήμα

«Για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή στη βία» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Αστυνομικό Τμήμα της Ακρόπολης, το οποίο επισκέφτηκε μετά την επίθεση που δέχθηκε από κουκουλοφόρους το Σάββατο το βράδυ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ενημερώθηκε από αστυνομικούς που ήταν παρόντες στο περιστατικό, εξέφρασε τη συμπαράστασή του και έκανε λόγο για πρωτοφανή φαινόμενα βίας, «τα οποία θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά και την ίδια τους τη ζωή».

«Θα στηρίξουμε την Ελληνική Αστυνομία και θα της παρέχουμε απόλυτη πολιτική κάλυψη για να μπορεί να κάνει τη δουλειά της σωστά, έτσι ώστε οι Έλληνες πολίτες  να αισθάνονται ασφαλείς στις γειτονιές τους και οι Έλληνες αστυνομικοί να αισθάνονται ότι η Πολιτεία μεριμνά για αυτούς οι οποίοι είναι από το Σύνταγμα επιφορτισμένοι με την επιβολή του νόμου και της τάξης», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΑΤ Ακροπόλεως

«Για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή στη βία» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο κ. Μητσοτάκης, στη συνέχεια, είπε πως αντίκρισε «θλιβερές και τριτοκοσμικές συνθήκες», τονίζοντας πως έχουν λήξει οι συμβάσεις καθαριότητας στα αστυνομικά τμήματα εδώ και δύο μήνες.

Καταδρομικές επιθέσεις κουκουλοφόρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το ΑΤ Ακροπόλεως

«Άθλιες και τριτοκοσμικές συνθήκες» διαπίστωσε στο εσωτερικό του τμήματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Αυτά τα πράγματα είναι παντελώς απαράδεκτα, δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2019 αστυνομικά τμήματα να λειτουργούν σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες. Όχι μόνο διότι κινδυνεύει η ίδια η δημόσια υγεία, αλλά διότι συνιστά μια βαθιά προσβολή στους ίδιους τους αστυνομικούς, οι οποίοι ζουν και εργάζονται σε αυτές τις άθλιες συνθήκες»,  είπε καλώντας την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να δώσουν αμέσως λύση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top