Αυτός είναι ο συνταξιούχος που μίλησε στο BBC για “μειονότητα"

Δεύτερο χτύπημα και από το ρωσικό πρακτορείο Σπούτνικ

Ο Φωκάς Σποντής,  ο συνταξιούχος δικηγόρος από την Κοζάνη, ο οποίος στο βίντεο κατηγορεί το κράτος ότι παριστάνει πως είναι ανύπαρκτη η «μακεδονική  μειονότητα»  που τραγουδά τα σλάβικα τραγούδια (σε συνομιλία του με τον συνθέτη Νίκο Κυπουργό), έγινε η αιτία με όσα δήλωσε στο ΒΒC, να υπάρξει το γνωστό δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο στη χώρα μας.      

Πολιτική θύελλα για το ανιστόρητο δημοσίευμα του BBC

«Μακεδονική μειονότητα»: Τι απαντά η συντάκτης του άρθρου στο BBC

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ BBC ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ

Ο Ελληνας πρέσβης στο Λονδίνο Δημήτρης Καραμήτσος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας.  Δηλώνει έκπληξη γιατι  εγείρει  ανύπαρκτο ζήτημα και διαστρεβλώνει τη συμφωνία και  ξεκαθαρίζει ότι δεν αναγνωρίζεται μειονότητα από τη Συμφωνία των Πρεσπών.  

Επιστολή του Έλληνα πρέσβη στο Λονδίνο στο BBC

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΩ ΕΡΤ2 ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ BBC! 

Η ίδια προπαγάνδα από τον ίδιο άνθρωπο έγινε και στην κρατική τηλεόραση. Το Σεπτέμβριο του 2017, στην εκπομπή  τα μυστικά της Μουσικής με τον συνθέτη Νίκο Κυπουργό. με τραγούδια για μια Μακεδονία, δήθεν «σκλαβωμένη» από τους Έλληνες.

"ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ  ΣΠΟΥΤΝΙΚ - ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

Μετά  το BBC όμως και το κρατικό ρωσικό πρακτορείο Σπούτνικ  ανακινεί  θέμα, δίνοντας βήμα για προπαγάνδα στο ιδρυτικό στέλεχος του Oυράνιου Tόξου Παύλο Βοσκόπουλο, ο οποίος εγείρει  θέμα “μακεδονικής” μειονότητας και φτάνει στο σημείο να υποστηρίξει ότι πάνω από 500 χωριά στη Βόρεια Ελλάδα μιλούν τη “μακεδονική” γλώσσα.

ΕΘΝΟΛΟΓΟΙ:  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ

«Αν είναι τώρα με 1.000 και 1.500 άτομα σε όλη την Ελλάδα να φτιάχνουμε μειονότητα ας φτιάξουμε και για τους Πακιστανούς που είναι χιλιάδες ή για τους Αφγανούς» δηλώνει στο Star o ιστορικός και εθνολόγος Δημήτρης Ευαγγελίδης. 

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΣΥΓΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ

Μεγάλο μπλέξιμο για το αν μπορούν οι πολίτες της γειτονικής χώρας να αποκαλούνται  σκέτο μακεδόνες δημιούργησέ η ρηματική διακοίνωση που έστειλε η γειτονική χώρα στον ΟΗΕ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top