Βουλή: Ο Πολάκης που έγινε… αρνάκι!

Ήρεμος και συναινετικός - Έσταζε «μέλι» και με τους δημοσιογράφους

O «πολλά βαρύς» Πολάκης, έγινε ξαφνικά…  αρνάκι, μιλώντας για το κάπνισμα στη Βουλή.  «Τρεις  απόπειρες έκανα να το κόψω, το ξεκίνησα πάλι με τον ίδιο τρόπο βράδυ, μετά από βαρύ χειρουργείο» απολογήθηκε για την εικόνα του με τσιγάρο στη Βουλή, στο υπουργείο και στα μπουζούκια.

Απολογητικός εμφανίσθηκε και για την ειρωνεία στον Ευρωπαίο Επίτροπο, ο οποίος είχε στηλιτεύσει την τάση του να κουρελιάζει τον αντικαπνιστικό νόμο. Από το «Οκ guy?» που απάντησε τότε, σήμερα εμφανίστηκε σαν ένας μετριοπαθής πολιτικός.

«Μπορεί να επιβάλουμε απαγορεύσεις, αλλά αυτό δεν είναι λύση για το κάπνισμα. Η λύση είναι να μη το επιλέγεις. Να μαθαίνεις από πολύ μικρός τι σου προκαλεί το κάπνισμα και να μη το επιλέγεις» τόνισε. 

Αντιμετωπίζει σαν…  φίλους τους αντιπάλους

Ακόμη και στις κόντρες του με την αντιπολίτευση ήταν αγνώριστος. Απευθύνθηκε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονα Φωτήλα, με το μικρό του όνομα, σα να ήταν δυο καλοί φίλοι! 

«Μην πετάγεσαι Ιάσονα…» ακούσθηκε να λέει στον βουλευτή της ΝΔ.   

Τι κρύβεται πίσω από τη μετάλλαξη Πολάκη

Πίσω απ' την ξαφνική μετάλλαξη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κρύβεται πάντως ένα σπίτι και ένα υπέρογκο καταναλωτικό δάνειο. Τα πολλά ενδοκυβερνητικά πυρά και μία εισαγγελική παραγγελία φαίνεται ότι «ψαλίδισαν» τα φτερά του υπουργού.

Στουρνάρας ενοχοποιεί Πολάκη για υποκλοπή

Ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν σήμερα επί 2 ώρες στο γραφείο του εισαγγελέα. Κατέθεσε πως ο Παύλος Πολάκης μαγνητοφώνησε τη συνομιλία τους, χωρίς τη συναίνεση του. Είπε μάλιστα πως αν ο αναπληρωτής υπουργός δεν ήθελε να τον καταγράψει, θα τον καλούσε στο τριψήφιο νούμερο που είναι ασφαλείας, και όχι σε συμβατικό τηλέφωνο». 

Τι κατέθεσε ο Στουρνάρας για την καταγραφή της συνομιλίας του με Πολάκη

Από εκείνο το τηλεφώνημα μετά πάντως, ό Παύλος Πολάκης είναι ένας άλλος άνθρωπος, μειλίχιος και ευγενικός. Ποια μεγαλύτερη απόδειξη απ' ό,τι έφτασε να χαμογελά ακόμη και στους δημοσιογράφους στους οποίους είπε με ευγενικό τρόπο, όχι «σας έχω!», αλλά:    «Πρέπει να φύγω. Γεια σας…». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top