Καυγάς Πολάκη – Εφ.Συν: «Άκου μπουρδοδημοσιογράφε»

Δημοσιογράφος της εφημερίδας του άσκησε κριτική για την υπόθεση Μπεσκένη

Ο Παύλος Πολάκης σε ομιλία στη Βουλή

«Πόλεμος» ανάμεσα στην Εφημερίδα των Συντακτών και τον Παύλο Πολάκη ξέσπασε, με αφορμή την υπόθεση του αποβιώσαντα δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Δημήτρης Νανούρης ασκεί κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για τη στάση αλλά και τις δηλώσεις του για την υπόθεση, αποκαλώντας τον «περίπου Ρομπέν των Δασών» και «ισχυρογνώμων αριστερός υπουργός, που δεν ψέλλισε μια λέξη μεταμέλειας και συμπάθειας προς τη χήρα και τον ανήλικο γιο τού εκλιπόντος».

Αφού, σε άλλο σημείο του κειμένου, τον χαρακτηρίζει «καβαλημένο καλάμι» που «αιθεροβατεί στις νεφέλες της εξουσίας με κομμένο καπίστρι», προσθέτει: «καθώς χορεύει ζεϊμπεκιά α λα μπαλέτο Κεϊλάνης προς εντυπωσιασμό των χρηστών του φου μπου, εξακολουθεί να κάνει ζημιά στο κόμμα του, νομίζοντας πως ωφελεί τον εαυτό του. Σαχλαμαρόμαγκας».

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον δημοσιογράφο μέσω του facebook, αποκαλώντας τον «μπουρδοδημοσιογράφο».

«Πως αγαπούσες το Μπεσκένη, τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του ακροδεξιού ‘Άδωνι Γεωργιάδη, δεν μπορούσα να το φανταστώ» αναφέρει ο κ. Πολάκης, ο οποίος χαρακτηρίζει τον δημοσιογράφο «αμελητέα ποσότης» και «κατοικίδιο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top