Καμμένος: Ο Τσίπρας μου πρότεινε θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

«Μπίζνα η υπόθεση των Σκοπίων»

«Όλη η ιστορία των Σκοπίων είναι μια μπίζνα» είπε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών «κατάπτυστη», ενώ είπε πως ο πρωθυπουργός προσέφερε στον ίδιο, και σε όσα στελέχη των ΑΝΕΛ επιθυμεί, θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με αντάλλαγμα την παραμονή του στην κυβέρνηση.

«Εγώ να πουλήσω την πατρίδα μου και να βγαίνουν αύριο τα παιδιά μου στη Μακεδονία και να τα φτύνουν, δε θα το κάνω ποτέ», είπε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σκληρά βέλη σε ΣΥΡΙΖΑ και Κοτζιά

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, αφήνοντας αιχμές για διαπλοκή με οικονομικά συμφέροντα σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Όλη η ιστορία ότι κυνηγούσαμε μέρος της διαπλοκής... μπορείς εμείς να το κάναμε ειλικρινώς, κάποιοι όμως μπορεί να έκαναν ότι την κυνηγούσαν, για να προχωρήσουν τα συμφέροντά τους», είπε, σημειώνοντας ότι δεν έχει στοιχεία, αλλά πως «αυτό θα φανεί από τις μπίζνες με τα Σκόπια».

Ο ίδιος κατηγόρησε πως με τον ΣΥΡΙΖΑ πέτυχαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την εθνική συμφιλίωση, αλλά τώρα, μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, η χώρα γύρισε στην εποχή του «εμφυλίου πολέμου». «Αισθάνονται ότι παίρνουν πίσω το αίμα τους για την ήττα της Αριστεράς το 1949», είπε.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τον Νίκο Κοτζιά «σταλινικό», ενώ όσον αφορά τις καταγγελίες περί επιρροής στα Σκόπια με χρήματα που διακινήθηκαν μέσω του υπουργείου Εξωτερικών, είπε: «Δεν ξέρω αν πήρε λεφτά ο Κοτζιάς, αλλά παρέδωσε τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών σε εταιρεία που καταλήγει σε offshore του Σόρος».

Επίθεση και σε Τσίπρα

Ο κ. Καμμένος επέμεινε στα όσα είπε από το βήμα της Βουλής την περασμένη Πέμπτη περί σχεδίου διάλυσης της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Κατηγόρησε ανοικτά τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Βούτση για στήσιμο της υπόθεσης και πρόσθεσε: «Αν ο Τσίπρας υπουργοποιήσει τον Κουίκ είναι στο σχέδιο Βούτση. Αν ο Κουίκ, που τον έκανα υπουργό, πάρει την έδρα, μετά ας “δολοφονήσει” τους ΑΝΕΛ».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top