Ξυδάκης: Τιμή στον Δένδια για τη στάση του

Σε μαζικές παραιτήσεις βουλευτών κάλεσε ο Μιχαλολιάκος

Νίκος Ξυδάκης Νίκος Δένδιας

Τα εύσημα στον Νίκο Δένδια για τη στάση του, με αφορμή την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ επί της πρότασης αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε η Χρυσή  Αυγή κατά τη συζήτηση στη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών, απένειμε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του  ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.        

Η στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησε τον Δένδια

«Τιμή στον Νίκο Δένδια για την στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Αυθορμήτως χειροκρότησα. Στάθηκε η δημοκρατία απέναντι στους αρνητές, τους εχθρούς της, τους μαχαιροβγάλτες που πολιορκούσαν την  Βουλή» τόνισε ο κ. Ξυδάκης. 

«Ελπίζω με τη στάση Δένδια να εκπροσωπείται κι άλλο μέρος με  εχέφρονες βουλευτές,  ώστε να καταλάβουν ότι δεν κάνουμε παράσταση με «Εφιάλτες»  για να φτιάξουμε βιντεάκι για  το youtube. Θα γίνουν εκλογές το 2019 αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να παραδώσουμε εθνικό θέμα σε  αυτούς που με ντουντούκες παραγγέλλουν να γίνει «ντου»  στη Βουλή» ανέφερε επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του  ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: 

«Έξω από τη Βουλή θα είναι πλανημένοι μεν, αλλά θα είναι μαχαιροβγάλτες, ντυμένοι Μπάτμαν με όπλα, έτοιμοι να κάψουν τα πάντα». 

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ 

«Δεν αποτελεί τιμή ότι σας χειροκρότησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε από την πλευρά του ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος απευθυνόμενος στη ΝΔ, ενώ στον  κ. Ξυδάκη απάντησε ότι «τα μακεδονίτικα πουλιά λαλούν ελληνικά». 

Ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε ευπρόσδεκτη μια τυχόν πρόταση μομφής από τη ΝΔ, αλλά συμπλήρωσε ότι υπάρχει και άλλος τρόπος: «Αν παραιτηθείτε κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ,  θα παραιτηθούμε και εμείς και θα σταματήσει η Βουλή να λειτουργεί».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top