Φωνές κατά Δανέλλη για "αποστασία" στην Επιτροπή της Βουλής

«Από πού αποστάτησα; Να δούμε ποιος είναι ο προδότης» απάντησε

Νέα ένταση επικράτησε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής κατά τη συζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μετά τη μικρή διακοπή της συνεδρίασης  που προηγήθηκε για να πέσουν οι τόνοι,  μετά την έντονη κριτική στο προεδρείο της Βουλής για τη διαδικασία της κλήρωσης, από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη,     

«Χαμός» στην Επιτροπή της Βουλής: Διακόπηκε προσωρινά η συνεδρίαση

Συμφωνία των Πρεσπών: Δείτε LIVE τη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής

Αντιπαράθεση αυτή τη φορά υπήρξε ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο  και άλλους  βουλευτές με τον ανεξάρτητο – πλέον – βουλευτή Σπύρο Δανέλλη, για τον οποίο ακούσθηκε να σχολιάζει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «μετά την αποστασία σου αυτή...».   «Από πού αποστάτησα; Να δούμε ποιος είναι ο προδότης…» απάντησε ο Ηρακλειώτης βουλευτής, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κ. Δουζίνα να ζητά να μην υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις.         

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος υπερασπίσθηκε τη  Συμφωνία, υποστηρίζοντας  ότι «πήραμε, δε δώσαμε».  Για το  πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο  ΝΑΤΟ χαρακτήρισε ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Συμφωνίας το ότι δεν έρχεται μαζί με αυτήν.  

Λόγω των έντονων αντιδράσεων της αντιπολίτευσης πάντως ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης προσήλθε στη Βουλή και έδωσε εξηγήσεις για τη διαδικασία της κλήρωσης

O Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε τη διαδικασία της κλήρωσης και έκανε λόγο για κοινοβουλευτικο πραξικόπημα με αποτέλεσμα να αντιδράσουν  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσει ο ίδιος νααποβληθουν όσοι φωνασκούν! 

Σαφή υπονοούμενα για «σικέ» κλήρωση διατύπωσε και ο κ. Καμμένος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top