Καμμένος σε Τσίπρα: Οι ακραίοι σε έκαναν πρωθυπουργό

Η ανάρτησή του στο twitter

Πάνος Καμμένος

Τα βέλη του στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μέσω Twitter εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρώην υπουργός Άμυνας "ανέβασε" ένα σκίτσο με αποδέκτη τον πρωθυπουργό, με αφορμή το σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου για ακραία στοιχεία στο συλλαλητήριο.

Στην λόγω ανάρτησή του, ο κ. Καμμένος δημοσίευσε εικόνα που δείχνει τους πρώην κυβερνητικούς εταίρους να κάθονται στα υπουργικά έδρανα.

Ο κ. Τσίπρας απεικονίζεται να λέει «Ακραίοι πηγαίνουν στα συλλαλητήρια», ενώ ο κ. Καμμένος απαντά: «Αυτοί που σε έκαναν Πρωθυπουργό».

 

 

Πραξικόπημα η αντικατάσταση Ψαριανού από Μαυρωτά

Νωρίτερα την Κυριακή μέσα, επίσης, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, είχε κάνει λόγο για «νέα πρωτοφανή προσπάθεια κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος» μέσω της «αντικατάστασης του Γρ. Ψαριανού με τον Γ. Μαυρωτά στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας» της Βουλής. 

«Τώρα αντικαθιστά το Ποτάμι τον Ψαριανό με Μαυρωτά στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για να περάσει η συμφωνία. Μόνη λύση να μπλοκαριστεί, Αμυράς και Ψαριανός να φύγουν από Κ.Ο. Ποταμιού για να μην εκπροσωπείται. Ώρα 0» έγραψε ο κ. Καμμένος σε ανάρτησή του στο Twitter.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top