«Χαμός» στο ΚΙΝΑΛ μετά τη δήλωση Κρεμαστινού για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κωσταντινόπουλος: Λυπάμαι και ντρέπομαι για τη δήλωση Κρεμαστινού!

Κρεμαστινός

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ η δήλωση του Δημήτρη Κρεμαστινού υπέρ της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και του Γιάννη Ραγκούση, μία μόλις ημέρα μετά την επίθεση της προέδρου του Κινήματος Φώφης Γεννηματά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή, όπως και την κριτική του κ. Τσίπρα στην κ. Γεννηματά για «σύμπλευση» με τη ΝΔ.          

Ο κ. Κρεμαστινός σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό « Κόκκινο 105,5» άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της αποχώρησης Καμμένου από την κυβέρνηση. 

«Έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες για ένα διάλογο δύο “όμορων χώρων” μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση», δήλωσε, αν και πρόσθεσε ότι «πρέπει να επουλωθούν και τα τραύματα που υπάρχουν».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι θα ήταν πολύ θετικό ο πρωθυπουργός να πάρει την πρωτοβουλία για μία κατ' αρχήν ιδεολογική συζήτηση αν και εκτιμά ότι δεν είναι πιθανό. «Θα το ευχόμουν, αλλά το βλέπω δύσκολο. Σε προεκλογική περίοδο δεν γίνονται αυτά, αλλά μακάρι» σχολίασε. 

Εκ νέου κριτική στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ άσκησε ο Γιάννης Ραγκούσης, στην τηλεόραση του Σκάι, ζητώντας ευθέως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, μία ημέρα από τη δήλωσή του στην ΕΡΤ ότι «η κ. Γεννηματά συμπεριφέρεται ως τρολ του κ. Μητσοτάκη"!

 
Σφοδρή επίθεση Κωνσταντινόπουλου στον Κρεμαστινό: Λυπάμαι και ντρέπομαι  

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Κρεμαστινού, αλλά εμμέσως και όσων άλλων εκφράζουν παρόμοιες απόψεις, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter:  

«Η ζημιά που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λίγο πριν τις εκλογές είναι απίστευτη. Αλλοιώνουν το κεντρικό μήνυμα,αδικούν την προσπάθεια,όσων πιστεύουμε στην αυτόνομη πορεία της παράταξης.

Λυπάμαι και ντρέπομαι πραγματικά!  Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».   


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top