Διέγραψε Κουντουρά - Κόκκαλη με βαρείς χαρακτηρισμούς ο Καμμένος

«Αντάλλαξε το όνομα της Μακεδονίας με την καρέκλα»

Τη διαγραφή της Έλενας Κουντουρά και του Βασίλη Κόκκαλη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, μετά τις δηλώσεις του ότι θα στηρίξουν την κυβέρνηση στην ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άφησε σκληρές αιχμές κατά και των δύο πρώην συνεργατών του.

Στο όριο πλέον η ΚΟ των ΑΝΕΛ - Άνοιγμα από Φωκά σε Καμμένο!

Οι έξι βουλευτές που δίνουν το «φιλί της ζωής» στον Τσίπρα

Αναφερόμενος στην κυρία Κουντουρά, την κατηγόρησε πως «αντάλλαξε την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα», ενώ για τον κ. Κόκκαλη είπε πως «βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος είχε προαναγγείλει στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής, μετά το «διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ, πως θα διαγράψει όσους υπουργούς των ΑΝΕΛ, που είναι και βουλευτές, αποφασίσουν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, είχε αφήσει αιχμές για την Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε επίσκεψη στην Κίνα, λέγοντας πως «η κα Κουντουρά με είχε ενημερώσει ότι θα λείπει σε αποστολή, αλλά ξέχασε το τηλέφωνό της στον αστυνομικό της», αλλά και για τον κ. Κόκκαλη, για τον οποίο είπε πως «αποφάσισε ξαφνικά να πάρει το αεροπλάνο και να πάει στην Κίνα».

Κουντουρά: Δε διαπραγματεύομαι το δικαίωμά μου να ψηφίζω κατά συνείδηση

Η υπουργός Τουρισμού στη δήλωσή της ξεκαθαρίζει πως στηρίζει την κυβέρνηση για να συνεχίσει «την πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία».

Παράλληλα, τονίζει πως δε διαπραγματεύεται το δικαίωμά της να ψηφίζει κατά συνείδηση και πως παραμένει μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια.

Κόκκαλης: Να ολοκληρώσει το έργο της η κυβέρνηση

Ο κ. Κόκκαλης, με δήλωσή του στο onlarissa.gr, από την Κίνα, στην οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, είπε πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα «έχει καταφέρει να πετύχει ό,τι δεν πέτυχε καμία άλλη τα προηγούμενα χρόνια».

Ο ίδιος, τονίζει πως η κυβέρνηση «πρέπει να έχει από την ιστορία την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της, με μία σειρά σπουδαίων μεταρρυθμίσεων και νόμων, που θα αποκαταστήσουν την κανονικότητα στη χώρα και θα απομακρύνουν κάθε σενάριο αποσταθεροποίησης».

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top