Να ξεχάσουν «την προκλητική γραμμή που τους δίδαξε ο Μουσολίνι και ο Τίτο» κάλεσε τα Σκόπια ο Πάνος Καμμένος, απαντώντας σε ερώτηση του πρακτορείου της γειτονικής χώρας, ΜΙΑ.
«Σφάζονται» Καμμένος – Κουίκ: Εσύ έκλαιγες για τη Μακεδονία!
«Όσο οι γείτονές μας δεν αντιλαμβάνονται πως με το να προκαλούν την Ελλάδα, απομονώνονται. Όταν ο Μέγας Αλέξανδρος νίκησε τους Πέρσες δεν τους έκανε Μακεδόνες. Πέρσες έμειναν. Πρέπει να ξεχάσουν την προκλητική γραμμή που τους δίδαξε ο Μουσολίνι και ο Τίτο» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
ΝΔ: Σκηνοθετημένο διαζύγιο από το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου
Ο κ. Καμμένος είπε πως αν κυρωθεί η Συμφωνία «θα έχουμε δήθεν διεκδικήσεις σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας» και κατέληξε: «Όσοι θέλουν να λέγονται Μακεδόνες, θα έχουν την Ελλάδα και τους Έλληνες απέναντι. Καμία συμφωνία που να περιέχει το όνομα Μακεδονία».