Η συνάντηση Τσίπρα - Παπαχριστόπουλου που άνοιξε «τον ασκό του Αιόλου»

Τι απαντά ο βουλευτής στις κατηγορίες Καμμένου για «αποστασία»

Τσίπρας Παπαχριστόπουλος

Η συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα, φέρεται να ήταν η κίνηση που προκάλεσε την οργή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, προκαλώντας την κρίση στις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό, αν και θεωρητικά η αφορμή δόθηκε από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο κ. Καμμένος άλλωστε, αναφέρθηκε στο twitter ξεκάθαρα και σε «αποστασία», που παρά τη μεγάλη κόντρα με τον κ. Κοτζιά (τον οποίο χαρακτήρισε «ολετήρα») δε θα μπορούσε να αφορά τον πρώην υπουργό Εξωτερικών.   

Ο ίδιος ο κ. Παπαχριστόπουλος, που φέρεται να ήταν  «πέτρα του σκανδάλου» , δήλωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,9 ότι  ότι δεν ήταν μια μυστική συνάντηση. «Είχε κόσμο, τον είδα, έχουμε μια καλή σχέση. Ήταν μια ευκαιρία να τον δω, λειτουργεί πολύ θετικά για την χώρα. Δεν το έχω κρύψει, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό» δήλωσε.

«Τα σενάρια συνωμοσιολογίας ότι πήγα να συμφωνήσω να πάω με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν με αγγίζουν. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα για το τι θα κάνω ή όχι. Το τι θα κάνω σαν απλός πολίτης, περιμένετε και θα το δείτε» ανέφερε όσον αφορά τα σενάρια ότι στη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα συμφωνήθηκε η ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.  

Για τις αιχμές Καμμένου  περί αποστασίας και εξαγοράς, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σχολίασε ότι «σε τούτα εδώ τα μαρμάρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει». 

Ο Παπαχριστόπουλος επιβεβαίωσε ότι δε συμφωνεί με την αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση.  «Δε θα συνεργήσω να πέσει αυτή η κυβέρνηση» τόνισε και επανέλαβε ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών διευκρινίζοντας παράλληλα  ότι θα παραδώσει μετά το τέλος της ψηφοφορίας την έδρα του.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top