NΔ για τις εξελίξεις: Εκλογές ή ψήφος εμπιστοσύνης

Η απάντηση του Μαξίμου: Δοκιμάστε να καταθέσετε πρόταση μομφής…

Νέα Δημοκρατία Γραφεία

Να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία ή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, καλεί την κυβέρνηση η ΝΔ,  μετά τους τριγμούς στις σχέσεις του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.       

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τους τριγμούς στις σχέσεις Τσίπρα - Καμμένου

Σήκωσε το γάντι Καμμένου ο Τσίπρας: Δε θα δειλιάσω με όποιο κόστος

Νέα δοκιμασία για την κυβέρνηση από νέα κόντρα Κοτζιά - Καμμένου

«Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει κρίσιμα εθνικά και οικονομικά ζητήματα, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος την βυθίζουν σε επικίνδυνη αστάθεια. Ο κ. Τσίπρας έχει δύο επιλογές: Είτε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, είτε να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Κυβέρνηση μειοψηφίας δεν υπήρξε ποτέ στη Μεταπολίτευση και δεν νοείται να υπάρξει και τώρα» υποστηρίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.  

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ 

Το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ, σχολιάζει ειρωνικά ότι ζητά «παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές κάθε δεύτερη μέρα εδώ και τρία χρόνια», αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι σε κάθε περίπτωση διαθέτει 151 βουλευτές. 

Αναφέρει συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στην απάντησή τoυ στη ΝΔ:           

«Η ΝΔ και ο κύριος Μητσοτάκης που ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές κάθε δεύτερη μέρα εδώ και τρία χρόνια, σήμερα δήθεν ανησυχούν για την πολιτική αστάθεια... Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Αν όμως έχουν ειλικρινείς απορίες για τη στήριξη της Βουλής στη κυβέρνηση, δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν, καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top