Η σύζυγος του Πατούλη «κατεβαίνει» για δήμαρχος - Ο ίδιος στηρίζει άλλον

Για τον δήμο Αμαρουσίου

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη

«Μόνο οι πολίτες θα κρίνουν την επιλογή μου» δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, σε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την υποψηφιότητά της για τον δήμο.

Η κυρία Πατούλη σημειώνει πως ο λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση δεν ήταν ούτε για να αυτοπροβληθεί, ούτε γιατί της έλειπε η οποιαδήποτε δημοσιότητα. 

«Πίστευα ακράδαντα αυτό που έλεγε ο Πλάτωνας, ότι δηλαδή «μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου», αναφέρει η κυρία Πατούλη, η οποία μιλά για συνέχιση του «επιτυχημένου έργου της σημερινής διοίκησης».

Ο Γιώργος Πατούλης, πάντως, με ανάρτησή του στα κοινωνικό μέσα, έκανε γνωστό ότι στηρίζει τον Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τον δήμο Αμαρουσίου και όχι τη γυναίκα του!

«Η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007» αναφέρει ο κ. Πατούλης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top