Ο Παπαντωνίου έστειλε εξώδικο στον αδερφό του Γιώργου Παπανδρέου

Για τη δήλωση ότι Άκης και Γιάννος «ενθυλάκωσαν χρήματα του Δημοσίου»

O Γιάννος Παπαντωνίου οδηγείται στις φυλακές

Εξώδικο στον Νίκο Παπανδρέου, αδερφό του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου, έστειλε ο προσωρινά προφυλακισμένος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου.

Ο κ. Παπαντωνίου κατηγορεί τον κ. Παπανδρέου πως με όσα είπε εναντίον του έδωσε «καύσιμη ύλη στην κυβερνητική μηχανή στην επιχείρησή της να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή της χώρας, ώστε να αφαιμάξει πολιτικά την παράταξη, που άλλαξε την Ελλάδα και ίδρυσε ο πατέρας σας, Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για «ασύμμετρη και συκοφαντική προπέτεια» και αναφέρει πως «δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα του Δημοσίου».

Τι είχε πει ο Νίκος Παπανδρέου για τον Γιάννο Παπαντωνίου

«Καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Όπως ο Άκης, ο Γιάννος και κάθε πολιτικός που ενθυλάκωσε χρήματα του Δημοσίου. Γι' αυτήν την πράξη του, όμως, δεν φέρει ολόκληρη ευθύνη η παράταξή του. Συμβαίνει σε όλα τα κόμματα, σε όλες τις κοινωνίες και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αρνούμαι ως Νίκος Παπανδρέου να κουβαλάω στους ώμους μου τις αμαρτίες άλλων», είχε δηλώσει ο κ. Παπανδρέου σε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» στις 25 Νοεμβρίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top