Τη Νοτοπούλου για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ποιον θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα στον Πειραιά - Τι ισχύει για την Αθήνα

Κατερίνα Νοτοπούλου Αλέξης Τσίπρας

Η Κατερίνα Νοτοπούλου θα  είναι και με τη «βούλα» της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ  (η οποία συνεδρίασε χθες υπό τον Αλέξη Τσίπρα) η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος,  σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως.  

Η 30χρονη υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης είναι γέννημα  - θρέμμα της Θεσσαλονίκης στην οποία γεννήθηκε και σπούδασε  (Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας),  ενώ ήταν μέλος και Εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής  παράταξης (που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές του 2014) «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη». Πριν γίνει υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, στον τελευταίο ανασχηματισμό, ήταν διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.  

Στον Πειραιά  ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τον  αναπληρωτή καθηγητή του ΕΜΠ και πρόεδρο της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» Νίκο  Μπελαβίλα, ο οποίος είχε ανακοινώσει ήδη, προ ολίγων ημερών, την υποψηφιότητά του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.       

«Μυστήριο» παραμένει ακόμα τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, όπου κατ’ άλλους αντιμετωπίζει πρόβλημα εξεύρεσης υποψηφίου ικανού να διεκδικήσει τον Δήμο απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη και για  άλλους επιδιώκει την πολιτικο- επικοινωνιακή έκπληξη με το όνομα που θα ανακοινώσει.          
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top