Tο Star στη συνάντηση Γαβρόγλου -Πατριάρχη στο Φανάρι για τη συμφωνία

Στο μικροσκόπιο του Φαναρίου η συμφωνία Τσίπρα -Ιερώνυμου

Στενό μαρκάρισμα έκαναν οι Ιεράρχες του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον υπουργό Παιδείας που τους επισκέφτηκε στην Κωνσταντινουπολη. Του ζήτησαν εξηγήσεις  για τα μισθολογικά τους δικαιώματα και για τη θρησκευτική ουδετερότητα. 

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ -ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Ο υπουργός  Κώστας Γαβρόγλου υποσχέθηκε ότι θα διασφαλιστούν τα εργασιακά δικαιώματα των κληρικών και θα νοικοκυρευτούν τα οικονομικά θέματα που εκκρεμούν.

ΤΟ STAR ΣΤH ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ -ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ 

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star Άννα Ανδρέου, η οποία παρακολούθησε τη συνεδρίαση, ο υπουργός Παιδείας φεύγοντας δήλωσε αισιόδοξος. «Τη στιγμή που υπάρχει βούληση νομοτεχνικά ειναι κάτι το οποίο θα λυθεί με σαφή τρόπο» δήλωσε. 

 ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Ο,ΤΙ ΠΕΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ 

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος  συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης και δήλωσε ότι  "θα συμφωνήσουμε μόνο ένα συμφωνήσει η ιεραρχία στο σύνολό της όπου περιλαμβάνεται και η Εκκλησία της Κρήτης".

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Την πόρτα του Αρχιεπισκόπου πέρασε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία δήλωσε μετά τη συνάντηση:  «Αρκετά με τους αριστερούς και δεξιούς πολιτικούς ψάλτες που διχάζουν και εμπλέκουν την εκκλησία στα μικροκομματικά τους παιχνίδια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top