Τον Νίκο Ταχιάο στηρίζει η ΝΔ για δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Τι ανακοίνωσε σήμερα η Μαρία Σπυράκη

Την υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου για την εκλογή του ως δημάρχου Θεσσαλονίκης στηρίζει η ΝΔ, όπως ανακοίνωσε η Εκπρόσωπος Τύπου και ευρωβουλευτής του κόμματος Μαρία Σπυράκη.    

«Έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω ότι στον Δήμο Θεσσαλονίκης η ΝΔ θα υποστηρίξει τον κ. Νίκο Ταχιάο. Είναι ένας πολύ γνωστός Θεσσαλονικιός. Έχει μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, έχει διατελέσει επί σειρά ετών όχι μόνον δημοτικός σύμβουλος, αλλά και αντιδήμαρχος. Ο κ. Ν. Ταχιάος είναι ένας από τους πρωτεργάτες εμβληματικών  projects που βοήθησαν την καθημερινότητα των πολιτών στη Θεσσαλονίκη, όπως ο σχεδιασμός της νέας παραλίας και το  Δημαρχιακό Μέγαρο. Και έχει πιστωθεί πολλές σημαντικές πολιτιστικές πρωτοβουλίες. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει για την εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης, και με τη στήριξη όλων μας, πιστεύουμε ότι θα είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος» τόνισε η κ. Σπυράκη. 

Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δεν απάντησε πάντως στο ερώτημα ποιον θα  στηρίξει η αξιωματική αντιπολίτευση για τον Δήμο Πειραιά, αλλά ανέφερε ότι η ΝΔ δίνει έμφαση στη στήριξη υποψηφιοτήτων σε Αθήνα- Πειραιά – Θεσσαλονίκη.       

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ν. ΤΑΧΙΑΟΣ 

Ο Νίκος Ταχιάος είναι τοπογράφος-μηχανικός  και  διατέλεσε  αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ήταν και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος.    

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης εξελέγη δημοτικός Σύμβουλος και ήταν αντιδήμαρχος επί σειρά ετών (1987 -2006). Το 2007-2009 διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας στο Υπουργείο Εξωτερικών, επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη. Τη Ντόρα Μπακογιάννη είχε ακολουθήσει πολιτικά και όταν ίδρυσε το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας.      
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top