Επιταχύνονται τα έργα στο Ελληνικό

Με τροπολογία για τις διαδικασίες αδειοδότησης

Το Ελληνικο

Επίσπευση των έργων στο Ελληνικό μέσω επιτάχυνσης των διαδικασιών αδειοδότησης για τις σχετικές εργασίες αλλά και τις εγκρίσεις στις αντίστοιχες περιβαλλοντικές μελέτες , προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τους υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος.

Εκκενώνεται το Ελληνικό - Τίτλοι τέλους για το ιστορικό αεροδρόμιο

Μεταξύ άλλων, η τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου το οποίο συζητείται το πρωί στην Ολομέλεια και αφορά στην κύρωση σύμβασης παραχώρησης του εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο, προβλέπει την έκδοση όλων των αδειών δόμησης για το έργο από το Γραφείο Ελληνικού της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Επίσης  την προώθηση κατά απόλυτη προτεραιότητα όλων των έργων, που συνδέονται με την επένδυση όπως και την εφαρμογή αυστηρού χρονοδιαγράμματος για την αδειοδότηση των εργασιών στο Ελληνικό και στην παραλιακή ζώνη του Αγίου Κοσμά.

Παράλληλα εγκρίνονται οι περιβαλλοντικοί όροι εφαρμογής του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης όπως και των έργων που εξυπηρετούν τη συνολική λειτουργία του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top