Να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά του υπουργικού ζητά ο Δ. Καμμένος από Τσίπρα

Ερώτηση στον πρωθυπουργό στη Βουλή για όσα ισχυρίσθηκε ο Κοτζιάς

Αλέξης Τσίπρας υπουργικό συμβούλιο

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό στη Βουλή σχετικά με την ένταση που προκλήθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο και τις αλληλοκατηγορίες των δυο Υπουργών κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος  «Δύναμη Ελληνισμού» Δημήτρης Καμμένος.   

«Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στην εκπομπή του ΚΡΗΤΗ TV, «Αντιθέσεις» και τον Γιώργο Σαχίνη αναφέρθηκε και στο επίμαχο υπουργικό συμβούλιο, αποκαλύπτοντας όσα ελέγχθησαν εκεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο χαρακτηρίζοντας μάλιστα εσάς τον ίδιο « ουδέτερο». Όπως αποκάλυψε, η απόφαση της παραίτησής του του δεν προκλήθηκε εν θερμώ, αλλά η κόντρα με τον Υπουργό Άμυνας φαίνεται να υπέβοσκε καιρό» αναφέρει ο κ. Δ. Καμμένος  

Ο πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού» υπενθυμίζει ότι ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου υποστήριξε ότι δεν έχουν  γίνει υπουργικά συμβούλια για το θέμα της FYROM «με τον Υπουργό Εξωτερικών να τον αδειάζει αναφέροντας ότι έγιναν τέσσερα υπουργικά, στα οποία ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν προσήλθε».

Ο  κ. Δ. Καμμένος υπενθυμίζει επίσης, μεταξύ άλλων,  ότι ο  κ. Κοτζιάς ανέφερε στη συνέντευξή του ότι ο κ. Π. Καμμένος «δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια, είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την κυβέρνηση, για να αγοράζει ξένους» και ότι ουδείς απάντησε, πλην του  τότε υπουργού Εξωτερικών, ούτε ο Πρωθυπουργός. 

Καταλήγοντας, ερωτά τον πρωθυπουργό:   

«Επειδή οι καταγγελίες του πρώην Υπουργού Εξωτερικών θέτουν σοβαρούς προβληματισμούς και προκαλούν ανησυχία, 

 Παρακαλώ όπως δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά του Υπουργικού Συμβουλίου με σκοπό να ενημερωθεί επίσημα ο λαός αλλά και οι εισαγγελικές αρχές για τις κατηγορίες που ακούγονται εκατέρωθεν από τους δυο Υπουργούς περί απόκρυψης και κακής διαχείρισης μυστικών κονδυλίων αλλά και χρηματοδότησης της Κυβέρνησης από τον Σόρος για εξαγορά ξένων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top