Βέλη σε Δούρου από τον αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Σμέρος: «Η βάρδια της τελειώνει τον Μάιο του 2019 και θα βγει “αναφερόμενη”

Σμερος Δουρου

Βέλη κατά της Ρένας Δούρου εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Γιάννης Σμέρος.

«Η βάρδια της κας Δούρου τελειώνει τον Μάη του 2019 και θα βγει "αναφερόμενη"!» αναφέρει ο κ. Σμέρος, σχολιάζοντας τις τελευταίες συνεντεύξεις της Περιφερειάρχου Αττικής, με τις οποίες ανακοίνωσε και την νέα υποψηφιότητά της.

Κάνοντας λόγο για «κυνισμό» από την κυρία Δούρου, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής εξαπολύει βέλη στην Περιφερειάρχη Αττικής για όσα είπε περί στοχοποίησής της από τους πολιτικούς της αντιπάλους και τους «εκπροσώπους του παλιού» που «οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία».

«Ξεχνάει η κα Δούρου και τα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής ποιοι διοικούν τα τελευταία τέσσερα χρόνια; Ξεχνάει η κα Δούρου και τα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής τι έγινε στις 23 Ιουλίου στην Ανατολική Αττική; Ξεχνάει η κα Δούρου και τα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής ότι τον Ιούνιο του 2018 δήλωναν ότι τα έργα για την αντιπλημμυρική προστασία της Μάνδρας «προχωράνε με ρυθμούς-ρεκόρ», μόνο που δεν είχαν ξεκινήσει και ξαναεγκλωβίστηκαν άνθρωποι;» τονίζει ο κ. Σμέρος και καταλήγει: «Αν η κα Δούρου και τα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής ξεχνούν τα παραπάνω, τότε ας θυμηθούν ότι είναι εκείνοι πού χαρακτήρισαν την εμπλοκή τους με την Αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια Αττικής ως “βάρδια” και τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι ως “στραβή”». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top