Για αποφάσεις που θα φέρουν ραγδαίες εξελίξεις προειδοποιεί ο Κοτζιάς!

"Βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος" έγραψε στο twitter

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την απόφασή του «με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει» αφήνει ο Νίκος Κοτζιάς με την ανάρτησή του στο twitter, με στίχο του ποιητή Ντίνου Χριτιανόπουλου αλλά και  σαφέστατους υπαινιγμούς κατά του πρωθυπουργού, για τις πολιτικές εξελίξεις.      

 Τσίπρας: Γιατί αποδέχθηκα την παραίτηση Κοτζιά

«Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις. Ο Πρωθυπουργός και σειρά Υπουργών έκαναν στο χθεσινό Υπουργικό Συμβούλοο  τις επιλογές τους και εγώ κατόπιν τις δικές μου.  Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος» έγραψε πρώην, πλέον, υπουργός Εξωτερικών.   

Σημειώνεται ότι ο κ. Κοτζιάς,  όπως και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και οι βουλευτές  Γιώργος Τζιμάνης και Γεωργία Γεννιά, ανήκουν στο συνεργαζόμενο με τον ΣΥΡΙΖΑ κίνημα «Πράττω» και μία αποχώρησή τους από το κυβερνών κόμμα   (με το οποίο  ο ίδιος έχει εκλεγεί  βουλευτής Επικρατείας) μπορεί να  πυροδοτήσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, που φτάνουν μέχρι την πτώση της κυβέρνησης και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. 

Το σίγουρο είναι ότι στον παράγοντα αστάθειας που συνιστά για την κυβέρνηση η στάση των ΑΝΕΛ στη Βουλή σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών, προστίθεται η στάση του Ν. Κοτζιά και των Ν. Τόσκα και Γ. Γεννιά.                
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top