Μυστικό γεύμα Τσίπρα - Καμμένου με κοντοσούβλι και πέρκα!

Ραντεβού στα κρυφά στη Λέσχη Αξιωματικών για να εκτονωθεί η ένταση

Αλέξης Τσίπρας Πάνος Καμμένος

Με ένα γεύμα του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ),  μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιχειρήθηκε να εκτονωθούν  οι εντάσεις μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων μετά την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ.

(Ο Πάνος Καμμένος στη Λέσχη Αξιωματικών – Φωτογραφία Εφημερίδα Τα Νέα) 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», όπου  δημοσιεύονται  σήμερα οι σχετικές φωτογραφίες από τη στιγμή της άφιξης των δυο πολιτικών στη ΛΑΕΔ κατά τη διάρκεια του  μυστικού γεύματος (καθώς δεν  ανακοινώθηκε  ούτε από το Μαξίμου ούτε από το Πεντάγωνο),   Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος επιβεβαίωσαν τη συμφωνία που είχαν κάνει λίγο καιρό πριν,  να προχωρήσουν μαζί στη συγκυβέρνηση έως τον Μάρτιο, όταν και αναμένεται να φτάσει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. 

(Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΛΑΕΔ – Φωτογραφία Εφημερίδα Τα Νέα)

Σήμερα το μεσημέρι πάντως κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου δεν αποφεύχθηκε η ενδοκυβερνητική ένταση, καθώς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, προφανώς ενοχλημένος από την ανάμιξη του κ. Καμμένου σε ζήτημα της αρμοδιότητάς του, άσκησε έντονη κριτική στον Υπουργό  Άμυνας.          


Σύμφωνα με το δημοσίευμα το μενού περιελάμβανε: αγκινάρες α λα πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανιτές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top