Προϊστάμενος Εισαγγελίας: Δεν υπήρξε παρέμβαση για το Μάτι

«Άδικες οι επιθέσεις που δέχεται η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου» υποστήριξε

Αντικρούει την κριτική που δέχθηκε η  Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι επιχείρησε παρέμβαση στην εν εξελίξει δικαστική έρευνα που διεξάγεται  για τους  υπεύθυνους των καταστροφικών αποτελεσμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι , ο προϊστάμενος της  Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος.

«Ουδέποτε υπήρξε παρέμβαση εκ μέρους της στην έρευνά μας με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν τίθεται ζήτημα αναδιπλώσεως της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου καθόσον έχει εκφράσει από την πρώτη στιγμή τη βούλησή της να ολοκληρωθεί η έρευνα το ταχύτερο δυνατό και από τους ίδιους τους εισαγγελείς που ξεκίνησαν την έρευνα» δηλώνει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. 

Ο κ. Ζαγοραίος καταλήγει στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών: 

«Το έγγραφο που αφορά την έρευνα της Γενικής Επιθεωρήτριας προφανώς παρερμηνεύθηκε. Οι επιθέσεις που δέχεται η κ. Εισαγγελέας είναι το λιγότερο άδικες για έναν άνθρωπο που στήριξε με το έργο του την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Η έρευνα για την πυρκαγιά της 23/7/2018 συνεχίζεται κανονικά και με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς».           
     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top