Συγκλονίζει Ελληνίδα βουλευτής: Κάνω 15 χρόνια εξωσωματικές

Τι λέει για τον γάμο με τον πρώην βουλευτή, Θανάση Οικονόμου

«Δε θυμάμαι πόσες εξωσωματικές έχω κάνει» περιγράφει, με συγκλονιστικό τρόπο, το όνειρό της να κάνει ένα παιδί η Κατερίνα Μάρκου.

Η βουλευτής της ΝΔ, σε μία εκ βαθεών εξομολόγηση το Happy Day, μίλησε για τον μεγαλύτερο πόθο της ζωής της, να γίνει μητέρα, δηλώνοντας πως «σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει». 

«Θέλω ένα παιδί, τουλάχιστον. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ πολλά χρόνια, δε θυμάμαι πόσες εξωσωματικές έχω κάνει. Έχουν πωληθεί δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά. Προσπαθώ περίπου 15 χρόνια. Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει» περιέγραψε συγκινητικά η κυρία Μάρκου.

H Κατερίνα Μάρκου και ο Θανάσης Οικονόμου ενώθηκαν με πολιτικό γάμο

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωής, δηλώνοντας πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, αφού πριν από δύο μήνες παντρεύτηκε τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Θανάση Οικονόμου.

«Ξεχώρισα το χαμόγελό του, είναι ο ήλιος που σου λέει καλημέρα όταν χαμογελάει» δήλωσε η ίδια, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως – παρά τα όσα είχαν γραφτεί όταν έγινε γνωστή η σχέση τους – είχαν και οι δύο χωρίσει από τους πρώην συντρόφους τους.

«Εγώ είχα χωρίσει το 2009. Ο Θανάσης είχε μόλις χωρίσει (όταν ξεκίνησε η σχέση τους), άσχετα με το τι γράφτηκε», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top