Με στίχους από Καβάφη απαντά η ΝΔ στην έξοδο από το μνημόνιο

Καλεί το Μαξίμου να απαντήσει στους ισχυρισμούς Ρέγκλινγκ για κόστος 200 δι

Έξοδος από μνημόνιο: Επίθεση από ΝΔ με στίχους από Καβάφη

Επίθεση στην κυβέρνηση για τα περί καθαρής εξόδου από το μνημόνιο, κάνει η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας πως αυτό δεν θα υπήρχε καν «εάν δεν είχε μεσολαβήσει η καταστροφική διακυβέρνηση Τσίπρα».

«Το κατά τ’ άλλα λαλίστατο Γραφείο Τύπου του Μαξίμου δεν βρήκε λέξη να πει για τη δήλωση του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) κ. Κλάους Ρέγκλινγκ ότι “η Ελλάδα όχι μόνο διέκοψε, αλλά και αντέστρεψε τις μεταρρυθμίσεις κατά το πρώτο μισό του 2015” και ότι “το κόστος που πλήρωσε η χώρα γι’ αυτό το επεισόδιο τιμολογείται από 86 δισ. έως 200 δισ. ευρώ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Διαβάστε επίσης:

Ρέγκλινγκ: Έως 200 δισ. ευρώ το κόστος του πρώτου εξαμήνου του 2015

Διάγγελμα για την έξοδο και ανασχηματισμό ετοιμάζει ο Τσίπρας

«Ελπίζουμε να το κάνει αύριο ο κ. Τσίπρας στη διάρκεια των πανηγυρισμών του για τη δήθεν καθαρή έξοδο από το τρίτο μνημόνιο, το οποίο δε θα υπήρχε, αν δεν είχε μεσολαβήσει η δική του καταστροφική διακυβέρνηση», προσθέτει η ΝΔ.

Η Πειραιώς καταλήγει με στίχους από την «Ιθάκη» του Καβάφη: «Υ.Γ.  Καθώς φημολογείται ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε την Ιθάκη για τη νέα επικοινωνιακή φιέστα του, η Νέα Δημοκρατία του αφιερώνει προκαταβολικά τους στίχους του Καβάφη: 

“Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θα ‘βγαινες στον δρόμο.
Αλλά δεν έχει να σε δώσει τίποτα πια
».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top