Ο Tσίπρας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: «Καλή πατρίδα, καλή λευτεριά»

Φωτογραφία της Παναγίας της Ελευθερώτριας «ανέβασε» ο Πάνος Καμμένος

Μήνυμα μέσω Twitter έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας με το που έγινε γνωστή η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχήθηκε «καλή πατρίδα και καλή λευτεριά» ενώ συνεχάρη τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους:

«Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας, και της σταθερότητας στην περιοχή.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δύο αξιωματικούς μας, και τις οικογένειές τους, για το σθένος, την υπομονή, και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες όλων μας, που εν τέλει δικαιώθηκαν. Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά».

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

Ο πολιτικός κόσμος για την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών

O Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μέσω του Twitter του έστειλε με τον δικό του τρόπο μήνυμα για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Παναγίας της Ελευθερώτριας.

 

 

ΚΟΤΖΙΑΣ: «Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ»

«Μεγάλη χαρά που Άγγελος και Δημήτρης είναι ελεύθεροι. Καλώς να έρθουν στην πατρίδα», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

«Πολλά συγχαρητήρια στον πρέσβη μας Π. Μαυροειδή, στον ΠΥΒ Α. Μπαλτά και στην πρόξενο Σ. Θεοχαρiδη. Ευχαριστήρια σε όσους βοήθησαν από τουρκικής πλευράς. Η διπλωματία είναι η μεγάλη κερδισμένη της βραδιάς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top