Μαύρη τρύπα ύψους 89 εκατ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ εντόπισαν ορκωτοί λογιστές

Πώς αντέδρασαν Παύλος Πολάκης και Άδωνις Γεωργιάδης

Μαύρη τρύπα ύψους 89 εκατομμυρίων ευρώ εντόπισαν οι ορκωτοί λογιστές μετά από έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τα στοιχεία βρίσκονται ήδη στα χέρια των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, στην έκθεσή τους οι τρεις ορκωτοί λογιστές εντόπισαν μεγάλες αποκλίσεις ανάμεσα στα ταμειακά και τα χρηματικά διαθέσιμα του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά την περίοδο 2007- 2014.

Τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής ενημερώθηκαν με επιστολή του προέδρου για τη συγκεκριμένη έκθεση, ώστε να τη μελετήσουν για όταν ξεκινήσουν πάλι οι εργασίες της εξεταστικής. 

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, τονίζει πως τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

ΜΑΞΙΜΟΥ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Το θέμα προκάλεσε και την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, που τονίζει πως υπάρχουν όχι μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες.

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ 

Προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την τραγωδία στο Μάτι, καταλογίζει στην κυβέρνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τονίζει πως ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής παραπλάνησε τον ελληνικό λαό, καθώς πρόκειται για μια λογιστική διαφορά και δε λείπει ούτε ένα ευρώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top