Γενέθλια στη φυλακή το Σάββατο για τον Δημήτρη Κούκλατζη

Η συγκλονιστική έκκληση του πνευματικού του – Τι δήλωσε ο Καμμένος

Συγκλονίζει ο πνευματικός του Δημήτρη Κούκλατζη, του στρατιωτικού μας ο οποίος θα περάσει το Σάββατο τα 27α  γενέθλιά του φυλακισμένος στην Αδριανούπολη. Ο π. Αθανάσιος καλεί όλο τον κόσμο να προσευχηθεί για τους δυο στρατιωτικούς, την ίδια ώρα που η Άγκυρα κλιμακώνει τις προκλήσεις με αφορμή τη μαύρη επέτειο για τα 44 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο. «Πολιτικά πρέπει  να κινηθούν δυναμικά,  όμως όλος ο κοσμος πρέπει να κανει προσευχή στην Παναγία» δηλώνει ο ιερωμένος.  

Ο Θεός είναι το στήριγμα για αυτά τα δυο παιδιά που συμπληρώνουν 141 ημέρες στη φυλακή.  Δεν έχουν πού αλλού να ακουμπήσουν και να ελπίζουν...  

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ

«Να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι. Και οι γονείς τους. Οι Τούρκοι  είναι ίδιοι. Κρατούν ομήρους χωρίς κατηγορίες»:  Ο Πάνος Καμμένος που μετείχε στην τελετή, για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων στην Κύπρο, δέχθηκε αποδοκιμασίες για την συμφωνία των Πρεσπών. Οι συγκεντρωμένοι  συνελήφθησαν, υποβλήθηκαν μηνύσεις και αφέθηκαν ελεύθερα.  Ο υπουργός Αμυνας επιτέθηκε στην Τουρκία για τις παραβιάσεις και τη συνεχιζόμενη προκλητικότητα της. 

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στην άλλη άκρη του Αιγαίου κανένα αφτί δεν ιδρώνει. 44 χρόνια μετά την εισβολή στην Κύπρο και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πανηγυρίζουν με βίντεο στο οποίο τιμούν τους «μάρτυρες» , όπως λένε τους βετεράνους τους. 

Την ώρα που ο ελληνισμός μαζί με τις μητέρες κλάινε για τους νεκρούς και τους αγνοούμενους, ο Ερντογάν προκαλεί.  Σε μήνυμά του συνεχάρη τους Τουρκοκύπριους  για τη «γιορτή της ειρήνης και της ελευθερίας»  (όπως χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα!). Ακόμη χειρότερος  ο ηγέτης των τουρκοκυπρίων Ακιντζί χαρακτήρισε την εισβολή «σωτήρια επέμβαση»… 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top