Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Ερντογάν για τους δύο στρατιωτικούς

Απογοήτευση για το νέο «όχι» του τουρκικού δικαστηρίου

Στην απογοήτευση  για το νέο «όχι» του τουρκικού δικαστηρίου  στο αίτημα αποφυλάκισης των δύο στρατιωτικών μας αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  το οποίο παρουσίασε η Κατερίνα Παναγοπούλου.  

«Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Ερντογάν. Δε  μέτρησε η συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Δε μέτρησε ότι τέλειωσαν οι εκλογές του. Ούτε καν η ρύθμιση που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος και πλέον οι δυο στρατιωτικοί έχουν μόνιμη κατοικία στην Άγκυρα, στην πρεσβεία μας.  Το δικαστήριο το αγνόησε σκοπίμως και αυτό, λέγοντας ότι δεν έχουν τόπο διαμονής και άρα μπορεί να διαφύγουν» τόνισε η Κ. Μακρή.  

Όσον αφορά το αν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε, επισήμανε: «Υπάρχει ένα: Ο Ερντογάν να κρατήσει μια φορά το λόγο του και αύριο 18 Ιουλίου, όπως εχει υποσχεθεί,  να άρει την  κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Όσο υπάρχει η έκτακτη ανάγκη μπορεί να τους κρατεί μήνες χωρίς κανένα κατηγορητήριο. Αν την άρει,  ειναι υποχρεωμένος να τους απαγγείλει κατηγορίες και να ξεκολλήσει η υπόθεση».

Η σχολιάστρια του Star υπογράμμισε ότι η απογοήτευση πάντως ειναι πολυ μεγάλη. «Γιατι αν δεν υπάρξουν εξελίξεις στο ενδιάμεσο,  η επόμενη αίτηση αποφυλάκισης μπορεί να κατατεθεί στο τέλος Αυγούστου. Αλλά οι δύο στρατιωτικοί μας θα ειναι ήδη 6 μήνες στη φυλακή» συμπλήρωσε. . 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top