Βέλη από Καμμένο σε ΑΝΕΛ: Πουλήθηκε η Μακεδονία και είναι οι νονοί

«Ο Πάνος Καμμένος δε θα ρίξει την κυβέρνηση – Διαλύεται το κόμμα»

«Τώρα είναι αργά για τον κ. Καμμένο, τότε έπρεπε να σώσουμε τη Μακεδονία, φεύγοντας από την κυβέρνηση» είπε ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον Σκάι.

«Δε μπορείς να λες τώρα ή 180 βουλευτές ή εκλογές. Έπρεπε τότε να πεις “δεν στέλνω τον Κοτζιά στις Πρέσπες”» επεσήμανε.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ όταν ψήφισε την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας για τη συμφωνία στο Σκοπιανό, είπε πως το πρώην κόμμα του βαίνει προς διάλυση.

«Έχει διαλυθεί το κόμμα, έχουν τεράστιο πρόβλημα οι ΑΝΕΛ. Πουλήθηκε το Σκοπιανό. Τους έχω πει νονούς. Το έδωσες το όνομα, από εκεί και πέρα τελείωσε το πράγμα΄. Τι θα πει ο κ. Καμμένος στον αμερικανό αντιπρέοδρο Πένς που πήρε τηλέφωνο για το ΣΚοπιανό; ‘Συγγνώμη εγώ έχω άλλη άποψη και θα ρίξω την κυβέρνηση;» είπε ο κ. Καμμένος, λέγοντας ότι η μόνη διέξοδος είναι να μην υπογραφεί στα Σκόπια η συμφωνία.

«Στους Ανεξάρτητους Έλληνες πάσχουν από σύνδρομος πολιτικής Στοκχόλμης. Έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι» υποστήριξε ο κ. Καμμένος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα Σκόπια έχουν κάθε κίνητρο «να περάσουν τη συμφωνία και κρατήσουν τη χώρα τους ενωμένη», καθώς θα πάρουν 30 δισ. ευρώ σε έργα και επενδύσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top