Προπαγάνδα του Ζάεφ και από τη Χαλκιδική!

Οι πανηγυρισμοί του Σκοπιανού πρωθυπουργού για τη συμφωνία

Η Χαλκιδική της Μακεδονίας μας ειναι ο αγαπημένος τουριστικός προορισμός της οικογένειας Ζάεφ. Και όπως όλα δείχνουν τον τόπο αυτό διάλεξε χωρίς αιδώ για υπερασπιστεί τη συμφωνία των Πρεσπών  και να προκαλέσει το εθνικό συναίσθημα των Ελλήνων. 

 

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός εν μέσω πιέσεων για το δημοψήφισμα στη χώρα του,  "απέδρασε" το Σαββατοκύριακο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής για να δει την κόρη του η οποία παραθερίζει στην Κρυοπηγή  εδώ και λίγες ημέρες. Η 18χρονη λατρεύει τόσο τη Χαλκιδική όσο και τις θάλασσές της για αυτό συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της με τις ελληνικές ομορφιές. 

 

 

Ο Ζάεφ κινήθηκε ινκόγκνιτο  όπως φαίνεται σε αποκλειστικές φωτογραφίες του Πρώτου Θέματος, στους δασικούς δρόμους της Χαλκιδικής οδηγώντας μια θηριώδη μηχανή BMW  1600 κυβικών.  Φορούσε κράνος,  πλήρη εξάρτηση και συνεπιβάτη είχε ένα άτομο μικρής ηλικίας,  που ενδέχεται να ειναι ο γιος του Ντούσκο. 

 

«Τον είδα,  καθοταν στο μπαρ. Είχε και δύο σωματοφύλακες» δήλωσε εργαζόμενος στην ξενοδοχειακή μονάδα ο οποίος διευκρίνισε ότι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων  δεν κατέβηκε στην  παραλία.  

 

 

Μεταξύ παραλίας και παγιωμένου λευκού κρασιού πάντως, ο Ζάεφ έκανε από τη Χαλκιδική μια ανάρτηση, δείχνοντας τα υπερόπλα που θα ρίξει στο τραπέζι για να κερδίσει το δημοψήφισμα: «Η Μακεδονική Ταυτότητα είναι erga omnes. Έχουμε μια ιστορική λύση, με την οποία ενισχύουμε την Μακεδονική Ταυτότητα!»

 

Πέρα απο την προσωπική του φρουρά, διακριτική ήταν και η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας,  που τον συνόδευε στις ελάχιστες μετακινήσεις του καθώς πέρασε  τις περισσότερες ώρες με την οικογένειά του στο συγκρότημα κατοικιών  όπου διαμένει η κόρη του. 

 

Δεν ήταν λίγοι όμως και αυτοί που δυσφόρησαν με την παρουσία του στην περιοχή, όπως εργαζόμενος στην παραλία που εξέφρασε στην κάμερα του Star τα αρνητικά τ0ου συναισθήματα.  

 

Ο κ. Ζάεφ αναχώρησε οδικώς το βράδυ της Κυριακής για τη χώρα του. 

 

Το δικό του μήνυμα έστειλα πάντως από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.  «Το γειτονικό μας Κράτος έχει έναν Λαό ο οποίος είναι σλαβικός, μια γλώσσα που είναι σλαβική και το ομολογούν και οι ίδιοι. Και όχι να αναζητούν ρίζες ή κληρονομιές που δεν τους ανήκουν» τόνισε, 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top