Νέα επεισόδια κατά βουλευτών και στελεχών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Στελέχη των ΑΝΕΛ καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές κατά της ζωής τους

Συνεχίζεται η βροχή αποδοκιμασιών σε κυβερνητικά στελέχη και όχι μόνο για το Σκοπιανό. Μάλιστα,  βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές για τη ζωή τους και τις οικογένειες τους

 ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ Σ.ΦΑΜΕΛΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Εξαγριωμένοι εργαζόμενοι της ΔΕΗ Πήραν στο κυνήγι το υπουργικό αυτοκίνητο του αναπληρωτή υπουργού Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου που βγήκε απο την πίσω πόρτα.

Οι συγκεντρωμένοι μπήκαν στην αίθουσα που ήταν ο υπουργός, χωρίς να τον αφήσουν να σταυρώσει λέξη, εκνευρισμένοι με την ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Κρατώντας σημαίες και τραγουδώντας το "Μακεδονία ξακουστή" πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω απο το γραφείο της βουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Καστοριά.

Η βουλευτης  δεν ήταν στο γραφείο της. Οι συγκεντρωμένοι, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, φώναξαν συνθήματα, έψαλαν τον εθνικό υμνώ ενώ κάποιοι ξήλωσαν την πινακίδα του ΣΥΡΙΖΑ  που ήταν στην είσοδο του γραφείου της.

ΓΙΟΥΧΑ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Γιουχαρίσματα και στο Κιλκίς, στην επέτειο για την απελευθέρωση της πόλης. Μέλος της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε την ώρα που κατέθετε στεφάνι.

Ο γραμματέας των ΑΝΕΛ στο Κιλκίς Κυριάκος Ανανιάδης παραιτήθηκε λέγοντας ότι η συνείδησή του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ

Στελέχη των ΑΝΕΛ όπως οι Παναγιώτης Σγουρίδης, Κώστας Κατσίκης και Γιώργος Λαζαρίδης καταγγέλλουν ότι κάποιοι έχουν διαρρεύσει τα κινητά τους τηλέφωνα και δέχονται απειλές.  

 Δ.ΚΑΜΜΕΝΟΣ:"...ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΟΧΟΙ"

Στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για σχέδιο εξαγοράς βουλευτών του κόμματός του,  ο αναπεμφθείς  Δημήτρης Κομμένος σήκωσε το γάντι και επέμεινε ότι καταψήφισε την κυβέρνηση για να υπερασπιστεί το όνομα της Μακεδονίας .«Αν βαφτίζεις το παιδί δεν μπορεί να φωνάζεις…  οι νονοί  ειναι πάντα ένοχοι¨.  

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Αγωγή για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Πάνου Κομμένου κατέθεσε ο πρώην πολιτευτής των ΑΝΕΛ στα Χανιά Παντελής Καπαρουδακης. Ο πρόεδρος του κόμματος τον έδειξε ως υπεύθυνο για τις αποδοκιμασίες κατά της Έλενας Κουντουρά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top