Κεραυνοί ΝΔ κατά κυβέρνησης, επειδή δεν καταδίκασε την επίθεση στον Βαρβιτσιώτη

Κόντρα και με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο» που υποστήριξε ότι η επίθεση δεν αφορούσε τον βουλευτή της ΝΔ

Κεραυνοί ΝΔ σε κυβέρνηση για την επίθεση σε Βαρβιτσιώτη

«Κεραυνούς» εξαπολύει η ΝΔ προς την κυβέρνηση με ανακοίνωσή της  για τη στάση που κράτησε στην επίθεση που δέχτηκε το πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Όπως  επισημαίνει «μία μέρα μετά την έφοδο κουκουλοφόρων με βαριοπούλες σε γραφείο Έλληνα βουλευτή ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν εκδώσει, έστω για τα μάτια του κόσμου, μία καταδικαστική ανακοίνωση».

Στην ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρεται επίσης ότι ούτε ο πρόεδρος της Βουλής ούτε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχουν επικοινωνήσει με τον Έλληνα βουλευτή,  έστω για να ενημερωθούν για το τι συνέβη. «Αντιθέτως, η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ "Στο κόκκινο" μας "ενημέρωσε" ότι ο στόχος των κουκουλοφόρων με τις βαριοπούλες δεν ήταν, λέει, το γραφείο του βουλευτή, αλλά αυτό του "Συνεταιρισμού Δικαστών και Εισαγγελέων", στο οποίο, όπως μας ενημερώνει το καλά πληροφορημένο κυβερνητικό site, σχεδίαζαν -άκουσον άκουσον- μια συμβολική έφοδο που κατά το ρεπορτάζ δεν είναι παράνομη ενέργεια».

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει ακόμα ότι σύμφωνα με την «ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ», όπως τη χαρακτηρίζει,  «ο αστυνομικός που πυροβόλησε στον αέρα θα υποστεί ΕΔΕ, προφανώς γιατί η κυβέρνηση θα ήθελε από εκείνον να ρωτήσει προηγουμένως τους 30 ροπαλοφόρους τραμπούκους για το σκοπό της... επίσκεψής τους».

«Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς από το "ρεπορτάζ"; Ότι είναι πρώτη φορά που μια κυβέρνηση καταγγέλλει το θύμα και όχι τους θύτες ή ότι δεν υπάρχει προηγούμενο ένα κυβερνητικό site να επικροτεί δημοσίως τη βία ως συμβολική; Ότι και να ισχύει, ένα είναι βέβαιο: "Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί και η ιδεοληπτική του παράνοια δεν τον αφήνει καταλήγει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

 "105,5 Στο Κόκκινο":  Δεν θα πάψουμε να δημοσιεύουμε ειδήσεις που φαίνεται να μην αρέσουν στη ΝΔ

«Ο "105,5 Στο Κόκκινο" δεν πρόκειται να παύσει να δημοσιεύει ειδήσεις, που φαίνεται να μην αρέσουν στη ΝΔ. Αντίθετα, θα συνεχίσει με μεγαλύτερη τόλμη να αναδεικνύει τα πραγματικά γεγονότα, βάσει των αρχών της δημοσιογραφικής δεοντολογίας» υποστηρίζει από την πλευρά του  ο ραδιοφωνικός σταθμός, ο οποίος σχολιάζει στη δική του ανακοίνωση ότι «μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει η πρωτοφανής ανακοίνωση της ΝΔ, που παραποίησε το περιεχόμενο του ρεπορτάζ, που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα μας».

Μεταξύ  άλλων, ο ραδιοφωνικός σταθμός υποστηρίζει επίσης:  "Αγνοούμε εάν η ΝΔ θα επιθυμούσε να αποσιωπήσουμε την πληροφορία, που συνέλεξαν οι δημοσιογράφοι του σταθμού μας, πως αναμένεται να διαταχθεί ΕΔΕ για το γεγονός των πυροβολισμών. Ή εάν πιστεύει πως το να πυροβολεί ένας αστυνομικός στον αέρα, ανεξαρτήτως των συνθηκών, είναι απλά φυσιολογικό... Είναι επίσης απορίας άξιον, που η ΝΔ ζητά ουσιαστικά από τον "105,5 στο Κόκκινο" να... καταδικάσει την βία! Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό των αντιλήψεων της ΝΔ για την δημοσιογραφία είναι το γεγονός πως καταγγέλλει τον σταθμό μας ως... "ιδεοληπτικό"!

Λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει...».

Τέλος, ο ραδιοφωνικός σταθμός επισημαίνει:  «Όπως και να 'χει, ο "105,5 Στο Κόκκινο" δεν πρόκειται να παύσει να δημοσιεύει ειδήσεις, που φαίνεται να μην αρέσουν στη ΝΔ. Αντίθετα, θα συνεχίσει με μεγαλύτερη τόλμη να αναδεικνύει τα πραγματικά γεγονότα, βάσει των αρχών της δημοσιογραφικής δεοντολογίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top