Τόσκας: Δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια!

Το σχόλιο της Κάτιας Μακρή: Όχι μόνο υπάρχουν αλλά και ενίοτε βολεύουν

Αρνείται την ύπαρξη αβάτου στα Εξάρχεια ο Νίκος Τόσκας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας γραπτώς σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, έκανε λόγο για αβάσιμες υπόνοιες περί απαγόρευσης εισόδου της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια.

Ο κ. Τόσκας σημειώνει πως στην περιοχή των Εξαρχείων διενεργούνται -σε καθημερινή βάση και καθ’ όλο το 24ωρο- στοχευμένοι και συστηματικοί έλεγχοι και ισχυρίζεται πως το 2017 αυξήθηκε ο αριθμός των ομάδων ΔΙΑΣ που περιπολούν στην περιοχή, σε σχέση με το 2016.

Κάτια Μακρή: Όχι μόνο υπάρχουν τα άβατααλλά και ενίοτε βολεύουν

Σχολιάζοντας το θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, η Κάτια Μακρή τόνισε πως τα άβατα όχι μόνο υπάρχουν αλλά ενίοτε βολεύουν.

«Δύο περιοχές, τα Εξάρχεια και ο χώρος γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κάθε σαββατοκύριακο είναι πεδία βολής μολότοφ εναντίον στους αστυνομικούς» είπε η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου του STAR.

Όπως τόνισε, στην περίπτωση της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη, «η αστυνομία μέσα σε 3 ημέρες τους είχε ταυτοποιήσει και συλλάβει, βγάζοντάς τους τις σακούλες».

«Δε συμβαίνει ποτέ το ίδιο στα Εξάρχεια και το ΑΠΘ. Εκεί ήθελαν, εδώ προφανώς δεν θέλουν. Γιατί τα επεισόδια γίνονται σε συγκεκριμένα μέρη και δεν διαχέονται. Ενίοτε τα άβατα βολεύουν και γι’ αυτό και συνεχίζουν να υπάρχουν» κατέληξε η κυρία Μακρή.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top