«Έξαλλος» ο Λοβέρδος: Έρχονται στη Βουλή λες και πηγαίνουν σε παραλία!

«Ήθελα χρόνια να κάνω αυτή την παρατήρηση, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε»

Μύρισε καλοκαίρι στη Βουλή αλλά… με την κακή έννοια.

Η «χαλαρή» ενδυμασία κάποιων βουλευτών, «έβγαλε» από τα ρούχα του τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε τον λόγο και άσκησε έντονη κριτική: «Δεν είμαι κονφορμιστής, έξω από την αίθουσα ο καθένας μας είναι αυτό που είναι. Ωστόσο υπάρχει στον Κανονισμό ένα άρθρο που επιβάλλει ο βουλευτής προσερχόμενος στην αίθουσα να έχει μια εμφάνιση που να ανταποκρίνεται στο έργο και τον ρόλο του».

Όπως είπε, ήθελε καιρό να κάνει αυτή την παρατήρηση αλλά «το ποτήρι ξεχείλισε σήμερα με ένα-δύο παραδείγματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αυτά παραδείγματα ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος φορούσε t-shirt, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, ο οποίος είχε έρθει με πουκάμισο έξω από το παντελόνι.

Ο κ. Λοβέρδος είπε πως είναι ζήτημα ερμηνείας για το ποια είναι αυτή η εμφάνιση που ανταποκρίνεται στο κοινοβουλευτικό έργο, ωστόσο «δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε ότι η περιβολή πλαζ ή προπόνησης, αυτού δηλαδή που πάει να κολυμπήσει ή να προπονηθεί, δεν είναι η κατάλληλη βάσει του Κανονισμού».

Ο προεδρέυων αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, απάντησε λέγοντας στον κ. Λοβέρδο ότι το συγκεκριμένο άρθρο του κανονισμού όντως είναι ασαφές και τον κάλεσε να φέρει το θέμα στη Διάσκεψη των Προέδρων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top