Τόσκας: Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει ο Ρουβίκωνας!

«Mικρό ποσοστό» του όλου προβλήματος» κατά τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη

«Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει» είναι ο  «Ρουβίκωνας», σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα!

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Τόσκας σε συνέντευξή του στον ANT1, ο Ρουβίκωνας «είναι μικρό ποσοστό του όλου προβλήματος» ενώ  υποστήριξε ότι οι περισσότερες δράσεις του Ρουβικώνα και άλλων αναρχικών ομάδων είναι σε βάρος της κυβέρνησης. «Πρέπει να δούμε ποιοι ωφελούνται, κι αυτοί δεν είμαστε εμείς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε σε «ακτιβιστική δράση», αλλά και σε «παράνομες πράξεις», υποστηρίζοντας ότι στη δεύτερη περίπτωση έχουν υπάρξει αρκετές συλλήψεις.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη άσκησε κριτική στη ΝΔ για την «υιοθέτηση κάποιων αντιλήψεων ακραίων ακροδεξιών» και πρόσθεσε, με αφορμή τα επεισόδια στη Λέσβο: «Όποιος στρώνει το χαλί σε κάποιες παρέες μετά μην παραξενεύεται αν αυτό το χαλί το πατήσουν αυτές οι παρέες και κυριαρχήσουν σε κάποιες περιπτώσεις».

Για το συνολικό θέμα ασφάλειας επίσης στην πρωτεύουσα, διερωτήθηκε ότι «αν υπήρχε θέμα ασφάλειας θα περπατούσαν Μακρόν και Κάρολος αμέριμνοι στο κέντρο της Αθήνας;»…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top