Σύγκρουση Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή για οικονομία

Μετά από αίτημα της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά

Σύγκρουση Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή για οικονομία

Μετά από αίτημα της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, θα ξεκινήσει στις 10 η προ ημερησίας συζήτηση με αντικείμενο τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί το – λεγόμενο - ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης της κυβέρνησης για την «επόμενη μέρα», ενώ θεωρείται πολύ πιθανόν η κόντρα κυβέρνησης-Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη να μεταφερθεί και στο Κοινοβούλιο. Παράλληλα, εκτιμάται πως δε θα λείψουν οι αναφορές στο Σκοπιανό.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει για «καθαρή έξοδο» από την επιτροπεία και για σημαντικές αποφάσεις για το χρέος εν αναμονή, κατηγορώντας για ακόμη φορά τη Νέα Δημοκρατία για καταστροφολογία.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να απαντήσει με επίθεση κατά του προγράμματος ανάπτυξης της κυβέρνησης, σημειώνοντας παράλληλα πως η υπερφορολόγηση έχει γονατίσει τη μεσαία τάξη αλλά και τους αδύναμους.

Η κα Γεννηματά, από την πλευρά της, αναμένεται να ζητήσει άμεσα εκλογές και να αναφερθεί στις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για την επόμενη μέρα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top