Oμόθυμη καταδίκη του πολιτικού κόσμου για την άνανδρη επίθεση κατά Μπουτάρη

Toν έριξαν κάτω με κλοτσιές και μπουνιές

Από τους πρώτους που πήραν τηλέφωνο τον Γιάννη Μπουτάρη ήταν ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας και τον διαβεβαίωσε ότι οι δράστες θα πληρώσουν για τις πράξεις τους.

«Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Την άμεση σύλληψη των δραστών ζήτησε η ΝΔ

«Η  Κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η ανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λόγω της απαράδεκτης ανοχής που επιδεικνύει στη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται"

 

Και η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και του είπε.

«Είμαστε απέναντι σε αυτούς που με τη βία θέλουν να επιβληθούν. Ακροδεξιοί και "αγανακτισμένοι" , οι σύγχρονοι Γκοτζαμάνηδες. Ο φασισμός δεν θα περάσει»

«Τέτοιες ενέργειες δεν προάγουν την δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών» ανέφερε και η Ένωση Κεντρώων.

Κάποιοι επιχαίρουν για την επίθεση εναντίον του Μπουτάρη

Αλγεινή όμως εντύπωση προκάλεσαν δηλώσεις με τις οποίες κάποιοι επιχαίρουν για την επίθεση των τραμπούκων κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

«Θεέ μου γιατί να μην είμαι κι εγώ σήμερα στη Θεσσαλονίκη??? Μπράβο ρε μάγκες!!! Σεβασμός μόνο» ήταν το tweet της Ουρανίας Μιχαλολιάκου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top