Αλβανικό παραλήρημα: «Το γεφύρι της Άρτας μας ανήκει»!

Ειδικοί εξηγούν πού το πάνε οι ανιστόρητοι εθνικιστές των Τιράνων

Σε λίγο θα καταρρεύσει στην κυριολεξία το γεφύρι της Άρτας, στο άκουσμα και μόνο της απίστευτης γραφικότητας των Αλβανών εθνικιστών .

«Το γεφύρι της Άρτας και όλα τα εδάφη της Τσαμουριάς  θα επιστρέψουν  στη Μεγάλη Αλβανία. Η Γέφυρα της Άρτας λέγεται γέφυρα της Πλάκας»  δηλώνει ο Καστριότ Μπερισάι,   Πρόεδρος για την «Ενωμένη Αλβανία» στο Star και στην Κατερίνα Ρίστα.     

"Αναπτύσσεται πολύ ο εθνικισμός στην Αλβανία και δεν είναι τυχαίο" σχολιάζει ο διεθνολόγος Τάσος Χατζηβασιλείου.

 "ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΊΑ"  - ΓΕΛΑΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ....

Το αλβανικό παραλήρημα συνεχίζεται και για άλλες… τοποθεσίες.

 «Οι αρχαίοι Ελληνες δεν υπάχουν , οι αρχαίοι Ελληνες είναι οι Αρβανίτες από την Αλβανία.Η ιστορία της Αλβανίας φτάνει μέχρι την Αθήνα και την Πλάκα» υποστηρίζει ο   Πρόεδρος για την «Ενωμένη Αλβανία» στο Star!  

ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

O ακροδεξιός αλβανικός εθνικισμός οδηγεί εκτός εαυτού τους Χρυσαυγίτες,  

“Εδώ υπάρχουν πολλά κορόιδα, αρχίζουν μετά να φοράνε μπλουζάκια του UCK, μπλουζάκια της Αλβανίας. Όποιος πιστεύει σε αυτά και διαφημίζει τη μεγάλη Αλβανία, έξω από την Ελλάδα. Να πάει στα Τίρανα, εκεί που δεν είχαν παπούτσια να φορέσουν. Καμία διαπραγμάτευση μέχρι να σταματήσει η ανθελληνική πολιτική του κράτους τους σε βάρος της Ελλάδος" ανέφερε στη Βουλή ο  Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ!

Όλη αυτή η προπαγάνδα όμως ξεκινά απο τα βιβλία των Αλβανών που διδάσκονται στα σχολεία τους.

 «Αυτά γράφουν και τα σχολικά τους βιβλία, ναι ,κάποιοι φτάνουν μέχρι και  να διεκδικούν  την Ναύπακτο ή λένε ότι σύνορο της Αλβανίας είναι το ποτάμι της Άρτας , ο Άραχθος»   δηλώνει ο Παναγιώτης Γεωργίου, πρώην εκπαιδευτικός σύμβουλος στο Προξενείο του Αργυροκάστρου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top