«Μεταγραφή» του Σπύρου Καπράλου από τη ΝΔ στο ECI

Σε νέο ρόλο ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής στη Φθιώτιδα

«Μεταγραφή»  του Σπύρου Καπράλου από τη ΝΔ στο ECI

Ακαδημαϊκή αποστολή ως επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξής στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας (ECI) ανέλαβε ο πρώην Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Καπράλος.  Χωρίς να κατεβάζει στροφές  στην έντονη πολιτική δράση που αναπτύσσει στη Φθιώτιδα, συμφώνησε με τον Επικεφαλής του ECI Μάριο Νόττα και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής να αναλάβει κομβική θέση για την ενίσχυση των καινοτόμων δράσεων του Ινστιτούτου.

 Tο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας (ΕCI - European Communication Institute),  είναι μια κορυφαία ακαδημαϊκή συνέργεια ανάμεσα στο αυστριακό πανεπιστήμιο Donau Universität Krems (DUK), το Ερευνητικό Κέντρο 'Αθηνά', το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση και το Εργαστήριο Επικοινωνίας και Τεχνολογίας ΜΜΕ, του ΕΜΠ. Τα τελευταία έντεκα χρόνια  προσφέρει  μεταπτυχιακές σπουδές με επίκεντρο τον τομέα της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ταυτόχρονα με την ανάληψη των καθηκόντων του Σπύρου Καπράλου ξεδιπλώθηκε από το  ECI  και μια σειρά ακαδημαϊκών δράσεων με αφορμή την γιορτή της Ημέρας Ελευθερίας του Τύπου. Θα πραγματοποιηθούν στο γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα στις 2,3 και 25 Μαΐου  με την συνεργασία της ΕΡΤ και του ΑΠΕ αλλά και την στήριξη κοινωνικών φορέων και μέσων ενημέρωσης με αντικείμενο τη δημοσιογραφία δεδομένων, τα  fake news και την βία κατά των ανθρώπων της ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top