ΝΔ προς Τζανακόπουλο: Η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα με τις φρεγάτες

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προκάλεσε την αντίδραση της Πειραιώς

ΝΔ:  Η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα με τις φρεγάτες

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν όσα υποστήριξε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος  σχετικά με την υπόθεση των γαλλικών φρεγατών, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνομιλίες για ενδεχόμενη συνεργασία στον αμυντικό τομέα με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, αλλά πρόσθεσε ότι  καμία συμφωνία δεν υπήρξε, παρά μόνο έγιναν διερευνητικές συζητήσεις για τις γαλλικές φρεγάτες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε επίσης στις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για περαιτέρω διευκρινίσεις, ενώ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ρήξη στις σχέσεις του πρωθυπουργού ούτε με τον Πάνο Καμμένο ούτε με τον Φώτη Κουβέλη, αμφισβητώντας ότι οι πληροφορίες για επίσκεψη γαλλικού κλιμακίου το επόμενο διάστημα, προέρχονται από το περιβάλλον του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Δ. Τζανακόπουλου σχετικά με την υπόθεση των γαλλικών φρεγατών, εκδόθηκε συγκεκριμένα  η ακόλουθη ανακοίνωση:

 «Είναι εξόφθαλμο ότι η Κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα με τις φρεγάτες.

 Τουλάχιστον ας σιωπήσουν οι Υπουργοί, αντί να αδειάζει ο ένας τον άλλον, γιατί η χώρα κινδυνεύει να γίνει περίγελος και στο εξωτερικό».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top