Παππάς: Αναγκαίο όσο ποτέ το μήνυμα του Πατριαρχείου

«Τα μηνύματα συνεννόησης πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω» τόνισε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Παππάς:  Αναγκαίο  όσο ποτέ το μήνυμα του Πατριαρχείου

«Xαιρόμαστε γιατί βρισκόμαστε κοντά σας σε μια περίοδο που το μήνυμα του Πατριαρχείου είναι αναγκαίο όσο ποτέ», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη,  όπου έγινε δεκτός από τον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας και συνέχισε:

«Ένα διαρκές μήνυμα που πολλαπλασιάζεται με τις ενέργειές σας γιατί είμαστε σε εποχές που τα μηνύματα συνεργασίας και της συνεννόησης πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω και η παρουσία η δική σας και οι ενέργειές σας με τις συναντήσεις που κάνετε τελευταία είναι ενέργειες οι οποίες εδραιώνουν πραγματικά αυτό το μήνυμα».

«Είναι το διαχρονικό μήνυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Το Πατριαρχείο πάντοτε εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση της φιλίας, της καταλλαγής της συνεργασίας, ανθρώπων και λαών. Πολύ περισσότεροτων εκκλησιών και των θρησκευμάτων» είπε, από την πλευρά του ο Οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος υποδεχόμενος τον κ. Παππά, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του που πραγματοποιήθηκε αυτή η πρώτη του επίσκεψη στο Φανάρι.

Στη συνάντηση στο Πατριαρχικό Γραφείο, τον κ. Παππά συνόδευε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Φλωρεντής και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Πόλη, Ευάγγελος Σέκερης.

Ακολούθως ο Παναγιώτατος και ο Υπουργός Ψηφιακής πολιτικής είχαν κατ ιδίαν συνάντηση μισής περίπου ώρας.

Διαβάστε επίσης:

Στην Κωνσταντινούπολη ο Νίκος Παππάς

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top