ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας συνεχίζει με τις ίδιες απάτες και αυταπάτες

Αλλά εκφράζει και «έκπληξη» για την αλλαγή της στάσης του Μητσοτάκη στο ζήτημα της αναθεώρησης

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας συνεχίζει με απάτες και αυταπάτες

«Ο κ. Τσίπρας απέδειξε σήμερα περίτρανα ότι συνεχίζει με τις ίδιες απάτες και αυταπάτες, που οδήγησαν σε μεγάλες περιπέτειες την Ελλάδα», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιό του για την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο και  προσθέτει  ότι την ίδια ώρα με ευθύνη του οι Έλληνες ζουν μέσα στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια. «Και βέβαια πάει πολύ αυτός που τορπίλισε την Εθνική Συνεννόηση, να επιχειρεί να εμφανισθεί ως εγγυητής της», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ με σχόλιο του γραφείου Τύπου εξέφρασε επίσης την έκπληξή του «για τη νέα αλλαγή της στάσης του κυρίου Μητσοτάκη στο θέμα της Συνταγματικής αναθεώρησης», όπως αναφέρει.

«Σήμερα μας είπε ότι "Θέλω να επιδιώξω την συναίνεση για το μεγάλο και δεν συμβιβάζομαι στο μικρό". Μας είπε επίσης ότι η πρότασή του για ευρεία συνεννόηση για την συνταγματική αναθεώρηση, σε αυτή την Βουλή και με αυτή την Κυβέρνηση, ισχύει στο ακέραιο. Το ερώτημα είναι: Ήταν λοιπόν του παρόντος ή "λάθος η στιγμή γι' αυτή την συζήτηση;" όπως μέχρι χθες μας λέγατε κύριε Μητσοτάκη;», τονίζει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top