Ευθείες βολές ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στη Νομική Αθηνών

Κεράμεως: Αδιανότητο να ανέχεται η κυβέρνηση τη χρήση ναρκωτικών

Επίθεση κατά Σύριζα, απο την ΝΔ

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Υπουργού Παιδείας για την κατάσταση στην Νομική Σχολή Αθηνών εξαπέλυσε η Νίκη Κεραμέως, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

«Η πρωτοφανής κατάσταση ανομίας που επικρατεί μέσα και γύρω από τη Νομική Αθηνών, πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Είναι αδιανόητο η Κυβέρνηση να ανέχεται τη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών. Πόσο μάλλον δίπλα στους φοιτητές. Όπως επίσης είναι απαράδεκτο ο Υπουργός Παιδείας να αποποιείται των ευθυνών του, απαξιώνοντας ως ασόβαρους όσους του ασκούν κριτική. Δυστυχώς, η διαρκής υποβάθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι η μόνη πολιτική που υπηρετεί με συνέπεια η Κυβέρνηση» δήλωσε η βουλευτής και τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας.

Η δήλωση αυτή , γίνεται στον απόηχο της ανοιχτής επιστολής αγανάκτησης 93 καθηγητών, για την κατάσταση ανομίας που επικρατεί στο κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο της Νομικής Σχολής.

Η κάμερα του Star βρέθηκε και κατέγραψε σοκαριστικά πλάνα από πανεπιστήμιο, το οποίο έχει μετατραπει σε άντρο τοξικομανών:

Διαβάστε επίσης: Άντρο τοξικομανών η Νομική σχολή - Κραυγή απόγνωσης από φοιτητές και καθηγητές

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top