Εξώδικο των Παμμακεδονικών οργανώσεων στη Βουλή: Η εσχάτη προδοσία τιμωρείται με θάνατο!

Έντονη αντίδραση από τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση

«Αγριεύει το κλίμα πριν μεταβεί στα Σκόπια ο Νίκος Κοτζιάς για τις συζητήσεις γύρω από το θέμα της ονομασίας» σχολίασε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο λόγος είναι το εξώδικο που απέστειλαν σήμερα οι Παμμακεδονικές Ενώσεις προς τους 300 εκπροσώπους του ελληνικού κοινοβουλίου.

Πρόκειται για τις ενώσεις που είχαν διοργανώσει τα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες με το εξώδικο καλούν τους βουλευτές να μην ψηφίσουν μια λύση με τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων και ζητούν να γίνει δημοψήφισμα.

«Μεγάλη εντύπωση, ωστόσο, έχει προκαλέσει μια παράγραφος που λέει ότι παραχώρηση ονόματος ισοδυναμεί με παραχώρηση εδάφους και ότι κάτι τέτοιο χαρακτηρίζεται από το ελληνικό Σύνταγμα ως εσχάτη προδοσία και τιμωρείται με θάνατο» τόνισε η δημοσιογράφος.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο οποίος μιλώντας από το βήμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την επιβολή των κυρώσεων στους χρυσαυγίτες βουλευτές, είπε πως κάποιοι έχουν ξεφύγει και μας απειλούν ανοικτά με θάνατο.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top