Το δώρο του δημάρχου Σύρου στον Τσίπρα: «Θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα η σύζυγός μου»!

Έδωσε στον πρωθυπουργό τοπικά προϊόντα από αγνά υλικά

Θερμή υποδοχή αλλά και δώρα δέχθηκε ο πρωθυπουργός στη Σύρο, την οποία επισκέφτηκε για τα εγκαίνια του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, έδωσε στον πρωθυπουργό ένα κουτί με τοπικά προϊόντα της Σύρου, με τον κ. Τσίπρας να ανοίγει με περιέργεια το κουτί και να δηλώνει γελώντας πως θα εκτιμήσει το δώρο η σύζυγός του, Περιστέρα.

Ακολουθεί ο διάλογος

Γιώργος Μαραγκός: Σας το δίνουμε με την καρδιά μας. Είναι τοπικά προϊόντα φτιαγμένα από αγνά υλικά. Είμαι σίγουρος ότι η σύζυγός σας θα τα λατρέψει. Είναι ένα δώρο που συμβολίζει ότι τα νησιά μας και η Σύρος μπορούν να έχ9υμε μία παραγωγή και μια αναπτυξιακή δραστηριότητα και μπορούμε όχι μόνο να παρέχουμε αναπτυξιακές υπηρεσίες αλλά να αναπτύξουμε και άλλους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας .

Αλέξης Τσίπρας: Τόσα που είπατε, είμαι περίεργος… (γέλια ενώ το ανοίγει). Τι είναι;

Γιώργος Μαραγκός: Προϊόντα με κερί με μέλι, τοπικά.

Αλέξης Τσίπρας: Θα τα εκτιμήσει ιδιαίτερα η σύζυγός μου!

Ο κ. Μαραγκός έδωσε ως δώρο στον πρωθυπουργό και ένα βιβλίο της ιστορίας της Σύρου, το οποίο περιέχει και τα αξιοθέατα που μπορεί να δεις κανείς στην «αρχόντισσα των Κυκλάδων».

Μάλιστα, απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στον κ. Τσίπρα για να επισκεφτεί το νησί, με τον πρωθυπουργό να τον ευχαριστεί και να επισημαίνει πως «το έχουμε επισκεφτεί αρκετές φορές».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top