Tο tweet του Θεοδωράκη για τη συνάντηση που θα έχει με τον Τσίπρα

«Εκτός από τα προσωπικά ή κομματικά παιγνίδια, υπάρχει και η πατρίδα»

Στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία…σήκωσε σκόνη πριν καν πραγματοποιηθεί.

«Λοιπόν. Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση. Τόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάσουν κάποιοι στο μυαλό τους; Παιδιά, εκτός από τα προσωπικά ή τα κομματικά παιγνίδια υπάρχει και η πατρίδα. Και οι εξελίξεις δεν θα μας περιμένουν» έγραψε ο πρόεδρος του Ποταμιού στο twitter λίγες ώρες πριν τη συνάντηση.

Είχαν προηγηθεί αιχμές από την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, το Σάββατο, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Θεοδωράκης για το σχέδιο του επικεφαλής του Ποταμιού για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

«Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν  όλοι» έγραψε η κα Γεννηματά στο twitter.

«Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό και απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων» είχε απαντήσει λίγο μετά το κ. Θεοδωράκης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top