Αντωνοπούλου: Ότι έκανα ήταν νόμιμο – Επιστρέφω τα χρήματα, ήταν 23.000 ευρώ

«Σταμάτησα να παίρνω το επίδομα από τον περασμένο Αύγουστο»

«Όλες οι ενέργειές μου ήταν σύμφωνες με τον νόμο» δηλώνει η Ράνια Αντωνοπούλου σε γραπτή δήλωσή της σχετικά με το θέμα της επιδότησης ενοικίου που λάμβανε, το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

«Διευκρινίζω ότι ως  βουλευτής Επικρατείας, κατά τη διάρκεια της πρώτης κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν αιτήθηκα να λάβω την εν λόγω επιδότηση, παρότι την δικαιούμουν. Πολλούς μήνες μετά της θεσμοθέτησή της πληροφορήθηκα  ότι ως εξωκοινοβουλευτικό μέλος της κυβέρνησης δικαιούμαι επιδότηση, και μάλιστα από συναδέλφους μου. Έτσι κατέθεσα αίτηση και έκτοτε έλαβα συνολικά 23.000 ευρώ για δύο χρόνια» σημειώνει – μεταξύ άλλων – η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας.

Διαβάστε ακόμη: Αντιδράσεις για το επίδομα ενοικίου στην Αντωνοπούλου – Ενόχληση και από Τσίπρα

Όπως υπογραμμίζει, από τον Αύγουστο του 2017 έχει σταματήσει να λαμβάνει την επιδότηση καθώς δεν κατέθεσε νέα αίτηση. Παράλληλα, επισημαίνει ότι ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες για να επιστρέψει το ποσό.

«Δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μου να προκαλέσω το κοινό περί δικαίου αίσθημα, ούτε να προσβάλω τον ελληνικό λαό» σημειώνει, εξηγώντας πως αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι «η οικονομική μου κατάσταση, όπως αποτυπώνεται στις δηλώσεις του πόθεν έσχες, ενίσχυσε την αγανάκτηση του κόσμου».

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την απάντηση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top