Μετά το «άι στο διάολο» στον Αθανασίου και «το παραχέσατε» από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον Σαμαρά!

Εκφράσεις «καφενείου» στη Βουλή προς πολιτικούς αντιπάλους…

Εκφράσεις «καφενείου» εκστομίζονται κατά κόρον στη Βουλή, στη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis,  ακόμη και προς πρώην πρωθυπουργό από πολιτικούς του αντιπάλους! Μετά το «άι στο διάολο» το πρωί από την αντιπρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου προς τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου (η οποία πάντως πίστευε ότι δεν ακούστηκε η φράση της), το βράδυ της Τετάρτης ακούστηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  να λέει προς τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, κατά την ομιλία του: «Το παραχέσατε»!

Όπως ήταν φυσικό η συνεδρίαση διακόπηκε, με τον πρώην πρωθυπουργό να απαντά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αρκετές φορές μάλιστα:  «Πες το δυνατά, αν είσαι άνδρας». Το επεισόδιο προκάλεσε την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο οποίος καταδίκασε την έκφραση που χρησιμοποιήθηκε και επέπληξε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την εικόνα «αταξίας» που δημιουργήθηκε.    

 Πάντως και ο ίδιος ο κ. Βούτσης είχε φραστική διαμάχη με τον κ. Σαμαρά  όταν τον κάλεσε να πει πόσο χρόνο χρειάζεται ακόμη για να ολοκληρώσει την ομιλία του. «Όσο χρειαστεί» απάντησε προφανώς ο κ. Σαμαράς, ο οποίος ανέφερε ότι υπερασπίζεται την τιμή του και κάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής να μην συμπεριφέρεται «με αυταρχισμό».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top